Yeni Şafak Gazetesi

Diş implantında yerli üretim payı % 8’den 15’e çıktı

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın sağlıkta millileşme hamlesi çağrısı ve tıbbi cihaz sektörlerinin dışa bağımlı konumdan kurtulması gerektiği yönündeki ifadeleri, 500 milyon dolar büyüklüğündeki diş malzemeleri sektörünü harekete geçirdi. Sektör firmalarından Öncü Dental, 6 milyon TL yatırımla kanal eğesi ‘T-Endo’ yu ihraç etmeye hazırlanıyor. 500 milyon dolar büyüklüğündeki diş malzemeleri sektörü yerli üretimde vites artırdı.

İTALYA’DAN, İRAN’DAN TALEP VAR

Öncü Dental Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Uçar, ‘T-Endo’da gelinen noktayı şöyle özetledi: “Şu anda Azerbaycan’dan, İran’dan, Irak’tan ve İtalya’dan talepler gelmeye başladı. Yüzde 85’i ithalat olan bir sektörde ihracat payını artırmanın yollarını arıyoruz ve bu kapsamda ciddi yatırımlar yapıyoruz.”

Haber Link

Diğer |Basında Biz

Tükiye Gazetesi | Röportaj Yeni Şafak Erkan Uçar Röportajı Star Gazetesi AEEDC 2019 Erkan Uçar Röportajı Türkiye Gazetesi AEEDC 2019 Erkan Uçar Röportajı Erkan Uçar IHA Röportajı TDB 170.Sayı ( DENTAC Tendo MUST) Para Dergisi | Erkan Uçar Röportaj TDB 169 | Diş Hekimliğine Öncü Çözümler Dünya Gazetesi Yeni Şafak Gazetesi Haber Türk Gazetesi TDB 168.Sayı Star Gazetesi & Hürriyet Gazetesi Diş Hekimliği Dergisi | Türk Diş Hekimleri Dünya Markası Olma Yolunda Hürriyet Hürriyet | Danışman hekimimiz, Endodontist Dr. Mustafa Gündoğar’ın Hürriyet gazetesi röportajı Star Gazetesi | Dişte Yerli Hamle TDB 167 | Unica Anterior Erkan Uçar (Dünya Gazetesi Röportaj) TDB 166. Sayı (Zumax) TDB 165.Sayı (Zumax) TDB 164.Sayı Castellini Para Dergisi | Ocak Sayısı Medentazone | Hürriyet Gazetesi Medentazone | Posta Gazetesi Sabah Gazetesi ( The Wand | Ağrısız Anestezi Cihazı ) TDB 162.Sayı ( Polydentia Bölümlü Matris Sistemi ) TDB 161.Sayı Castellini Görüntüleme Sistemleri TDB 160.Sayı (The Wand) TDB 158.Sayı ve PNV 8.Sayı TDB 157.Sayı AirNGo 15 Temmuz Bildirgesi Öncü Dental 15 Yaşında Dent Alışveriş Dentiss - EDS Tango Endo Dişhekimliği D.Sayı 122 Dişhekimliği D.Sayı 120 Dişhekimliği D.Sayı 119 Dent Alışveriş - TDB Fuarı 2015 TDB 145.Sayı - Supra ve Perio için Tek Cihaz! (ACTEON PIERRE ROLLAND) TDB 144. Sayı ( Güç Kontrol Altında ) VDW TDB 143.Sayısı (BİOTEST) TDB 142.Sayı ( Skema 5 Comfort ) Dental Alışveriş 17.Sayı ( BIBforte eco ) TDB 141.Sayı (Süper ikili süper fiyat) TDB 142.Sayı (Beyes Airlight) Dental Alışveriş 16.Sayı (İDEX) Dental Alışveriş 16.Sayı 2 (İDEX) TDB 139.Sayı ( Orangedental) TDB 138.Sayı ( Posterior İçin Aradığınız Herşey) TDB 137. Sayı ( Orange Dental - Loupes ) Size Sadece CASTELLINI Yeter TDB 135.SAYI(ALTIN FIRSATLAR) TDB 133.Sayı (Castellini Skema 8) TDB 131.SAYI (CASTELLINI OTOKLAV ) TDB 130.SAYI ( Filtek Ultimate Kampanyası ) TDB 129.Sayı ( Carl Martin ) TDB 128.Sayı Carl Martin TDB 127.Sayı Öncü Dental TDB 126.Sayı Elipar S10 TDB 125.Sayı PolyFill TDB 124.Sayı X-SAFE TDB 123.Sayı Skema 6 TDB 122 Sayı Ultimate TDB 122.Sayı Skema 5 TDB 121.Sayı (EVO 5) TDB 120.Sayı 1.Sayfa TDB 119.Sayı (TriHawk) TDB 118.Sayı supreme TDB 117.Sayı TDB 2010 ocak U100 TDB 114 - 12/09 DERGİ REKLAMI CASTELLINI