Para Dergisi | Ocak Sayısı

‘’ YERLİ ÜRETİM AÇILIMLARI BİZİ TEŞVİK EDİYOR’’

2016’da yaşadığımız sorunlar, iş dünyası açısından bir silkelenme ve kendine gelme trendini beraberinde getirdi. Özellikle 2017 yılı ile ticari anlamda başlayan büyüme trendini okuyabilen ve yakalayabilen iş adamları açısından önümüzdeki beş yıl verimli geçecektir.

Ekonomi verilerinde de bu yıldan itibaren çift haneli büyüme rakamlarını görmeye başlayacağımızı düşünüyorum. Son dönemlerdeki yerli üretim açılımları bizleri üretime yatırım yapmaya teşvik ediyor. Son 10 yıl içerisinde açılan yeni diş hekimliği fakülteleri ve açılan ağız ve diş sağlığı merkezleri ile sektör hızlı bir dönüşüm gerçekleştirdi.

Önümüzdeki 10 yıl içerisinde diş hekimi sayımız iki kat artacak. İşlem hacimlerimizin de benzer bir şekilde artacağını bekliyoruz. Firma olarak 40’ın üzerinde marka ile tüm Türkiye’yi kapsayacak şekilde faaliyetlerimizi sürdürüyoruz. 2016’da aldığımız büyüme yönündeki kararlarımız ile ülkemize olan inancımızı insan kaynaklarımızı artırarak gösteriyoruz.

2018 ile birlikte de yine ağız ve diş sağlığı sektöründe yeni açılımlara imza atarak ürün çeşitliliği ve son kullanıcıya yönelik pazarımızı geliştirici yatırımlarımıza devam edeceğiz.

Erkan UÇAR
Öncü Dental Yönetim Kurulu Başkanı

Diğer |Basında Biz

STAR GAZETESİ, HÜRRİYET GAZETESİ Diş Hekimliği Dergisi | Türk Diş Hekimleri Dünya Markası Olma Yolunda Hürriyet Hürriyet | Danışman hekimimiz, Endodontist Dr. Mustafa Gündoğar’ın Hürriyet gazetesi röportajı Star Gazetesi | Dişte Yerli Hamle Erkan Uçar (Dünya Gazetesi Röportaj) TDB 166. Sayı (Zumax) TDB 165.Sayı (Zumax) TDB 164.Sayı Castellini Para Dergisi | Ocak Sayısı Medentazone | Hürriyet Gazetesi Medentazone | Posta Gazetesi Sabah Gazetesi ( The Wand | Ağrısız Anestezi Cihazı ) TDB 162.Sayı ( Polydentia Bölümlü Matris Sistemi ) TDB 161.Sayı Castellini Görüntüleme Sistemleri TDB 160.Sayı (The Wand) TDB 158.Sayı ve PNV 8.Sayı TDB 157.Sayı AirNGo 15 Temmuz Bildirgesi Öncü Dental 15 Yaşında Dent Alışveriş Dentiss - EDS Tango Endo Dişhekimliği D.Sayı 122 Dişhekimliği D.Sayı 120 Dişhekimliği D.Sayı 119 Dent Alışveriş - TDB Fuarı 2015 TDB 145.Sayı - Supra ve Perio için Tek Cihaz! (ACTEON PIERRE ROLLAND) TDB 144. Sayı ( Güç Kontrol Altında ) VDW TDB 143.Sayısı (BİOTEST) TDB 142.Sayı ( Skema 5 Comfort ) Dental Alışveriş 17.Sayı ( BIBforte eco ) TDB 141.Sayı (Süper ikili süper fiyat) TDB 142.Sayı (Beyes Airlight) Dental Alışveriş 16.Sayı (İDEX) Dental Alışveriş 16.Sayı 2 (İDEX) TDB 139.Sayı ( Orangedental) TDB 138.Sayı ( Posterior İçin Aradığınız Herşey) TDB 137. Sayı ( Orange Dental - Loupes ) Size Sadece CASTELLINI Yeter TDB 135.SAYI(ALTIN FIRSATLAR) TDB 133.Sayı (Castellini Skema 8) TDB 131.SAYI (CASTELLINI OTOKLAV ) TDB 130.SAYI ( Filtek Ultimate Kampanyası ) TDB 129.Sayı ( Carl Martin ) TDB 128.Sayı Carl Martin TDB 127.Sayı Öncü Dental TDB 126.Sayı Elipar S10 TDB 125.Sayı PolyFill TDB 124.Sayı X-SAFE TDB 123.Sayı Skema 6 TDB 122 Sayı Ultimate TDB 122.Sayı Skema 5 TDB 121.Sayı (EVO 5) TDB 120.Sayı 1.Sayfa TDB 119.Sayı (TriHawk) TDB 118.Sayı supreme TDB 117.Sayı TDB 2010 ocak U100 TDB 114 - 12/09 DERGİ REKLAMI CASTELLINI